Vattenkrig, fika x3 sista dan ~

Macth nu då ! Jaha, då har man match med Gamlis FF. Dagen idag avr good ! berättar mer sen för jag måste åka om 10 minuter ! Friidrottsdag imrgon då, skrev fel igår , 1vecka förtidigt ;P

Pussen ;*


vakna, cykla, skola, cykla, äta, matcha, bila, OLIVIA !

Hemma från fotbollsträningen och det gick super! Gjorde iordning makaroner med som jag kallade  det för på dache som betyder dagis på mitt barn språk. Lite historia i allt här nu. Fortfarande inte klar med mitt prov... FAttar inte stjärnbidkartan. Men det görnog inget.

Imorgon blira skola sen match med gamlis FF och sen raka vägen till Olivia och sleepa där. Och sen direkt till Bälinge morgonen där på. Men som sagt skola först. Och vet ni vad? Det är sista riktiga dan imorgon, sen har vi ledigt eller utflyktsdagar. Men nu ska jag nog gå ner och socialisera mmig med mammsen och pappsen.

Puss & Kram


Sommaren10 musik !

Kom nyss hem från skoliish. Dagen va helt okej, inte direkt så jobbiga lektioner. Vi hade redovisning på SO:n och jag hade sönder overhead "tavel" saken... För min grupp spelade en teater som blev väldigt konstig.
Men nu sitter jag och snackar med Sanna. Och dunkar sommar10 musik!!! Men eftersom jag är dum och har vanliga sportify så kommer det ju samma reklam var 10 sekund och varar 5 timmar, såååå jobbigt ! Men jag försöker oxå göra ett hempov som jag har hagf en månad på mig at göra men såklart så är jag ute i de sista minuterna.. Och ikväll blir det fotbollsträning:D
PUSS & kram !
Kom nyss hem från skoliish. Dagen va helt okej, inte direkt så jobbiga lektioner. Vi hade redovisning på SO:n och jag hade sönder overhead "tavel" saken... För min grupp spelade en teater som blev väldigt konstig.
Men nu sitter jag och snackar med Sanna. Och dunkar sommar10 musik!!! Men eftersom jag är dum och har vanliga sportify så kommer det ju samma reklam var 10 sekund och varar 5 timmar, såååå jobbigt ! Men jag försöker oxå göra ett hempov som jag har hagf en månad på mig at göra men såklart så är jag ute i de sista minuterna.. Och ikväll blir det fotbollsträning:D
PUSS & kram !

Tack Iza

Nu ska jag in och kolla på H&M sida och kolla på de söta klänningarna soom du tipsade om ;*

Olika förslag rösta ?

Snart ska jag ta en dusch. Sen messa Sanna och kolla om hon är vaken. Det kanske blir en fotodag, eller en Gränbydag, eller en Vaksalatorg dag, eller ut och jogga vem vet! RÖSTA PÅ VAD VI SKA GÖRA 
Imorse när jag vaknade var det ju morsdag, och min mammi fick ett litet paket av mig :* guligt va ?

Kommer väl ett till inlägg idag, antilgen på kvällen eller på efetmiddan. Får väl se när jag är hemma. Men puss så länge! 


halloj!:D

Nu sitter jag här på Emmas rum. Vi kom hem nyss från Ikea där vi åt glass:D
Emma speler någon låt på gitarr som jag ska försöka gissa men det går inte så bra xD
Ha det bra alla fina och fula människor där ute // Sanna och lite Emma :p

I need a klänning !

Någon som vet var man kan köpa fina klänningar?


SVARA DÅ !  ;*

Bloggar hos Josse

Bloggar hos Josse. Ska snart hem , men just nu sitter jag med Sara, Josse, MArtinb och Leo i Josses säng. Matchen på söndag e intställd... Tråkigt men då får jag väl hitta på nått annat kul eller s¨å har vi nån annan aktivitet med laget. Imorgon måste jag bara få sova ut- halv 10  vore skönt! SEn kke jag träffa kompis eller åker och handlar saker till mitt rum . Vi får väl se.
Puss och Kram ;* <3
€EEmma

Ny HEADER! vad tycks?

Jaha, då har jag skaffat ny header då bara jag är med haha! Lite taskigt men de andra har säkert glömt bort bloggen.

Kommentera gärna ! ;*

1 riktig lektion !

Dagen 9.45-11.45 och bara 1 riktig lektion. Först var det vårshow, helt okej lät lite fö mkt för min smak...ROCK?! Sen hade i matte utan lärare så då stack jag och Frida till Olivias lektion och aha. Sen spanska fast där snakcade vi typ bara och sen engelska  minuter, och då jobbade jag faktiskt riktigt bra !  Sen ner på stan och käka på donken, gratis. Gick på stan lite med Anna Klara och Livia. Sen ringde jag de vanliga och Sara och Sanna va på Fålan, så då gick jag dit och de spelade fotbolls på deras spanska, och Sannas lag vann. GRATTIS! Nu har jag städat klart rummet (tror jag). Senare ikväll blire fotbollsmatch eller vänner ! Bara en sista sak. DET ÄR BARA FÖR VARMT!

VÄRLDENS BÄSTA GUSK f-97 ! :) <3

I need a klänning !

Det här börjar faktiskt kännas mer som min egna blogg eftersom det bara är jag som skriver. Fast på headern är vi alla med! Träningen gick tummen upp. Nån som har något bra tips på en snygg klänning eller klänninghemsida ? :)

Bara det jag ville fråga !

// EMMA PEMMA !

inlägg med STORA bokstäver!

FOTBOLLSTRÄNING SNART DÅ, ELLER FYS VAD DET NU BLIR. SKA SNART CYKLAR  OCH MÖTA RONJA I ÅRSTA SEN CYKLAR VI TILL GRÄNBY OCH HÄMTAR ARIAM OCH SEN TILL TILDA I NYBY OH SEN ÄR I FRAMME I FÖRORTEN TILL UPPSALA- GAMLAUPSALA. SKOLA IDAG OCH JAG VA PÅ NÅTT BAJSMÖTE SOM DIXON SKÄLLDE UT OSS DÅ. SEN BLEV JAG KLAR MED MIN ELEFANT PÅ SLÖJDEN  OCH DEN BLEV JÄTTE FIN SÅ ALLA VET. OCH NU SKA JAG CYKLA CHAO!

Busiga 7 A !

Nån ställde fram klockan å sista lktionen så vi fick slut 20 minuter tidigare ! Så då stack jg och Olivia till donken där i träffade Melina, Wilma, Julia och ?Tyra?! SKojsigt! De skulle typ gå och kaxa mot Olivia Lund, men de tappadee bort henne... Aja Olivia ASPlund och jag stack till KVarnen och köte glass och tjocka i oss. Sen gick vi till toan och då var det någon  som bajsade där inne. Busigt ! Me nu så är jag hemma och ska snart på fotbollsträning och jag tänker tvinga mig själv in i mål, även fast jag inte borde ...

Puss & Kram






BLUS: Vila
JEANSSHORTS: Vila
LEGGINS: HM


IKEA med SANNA!

Efter jag hade varit och handla åkte jag och träffade Sanna. i cyklade upp till IKEA och tjocka mjukglass. Vi tog oxå en hel del kort med min nya kamera. Idag blire revange mot Bälinge, och då tar vi dem för nu är det GUSK f-97 som ska spela !  Fast egentligen så heter vi nog bara GUSK97 för det finns inga pojkar 97. Men innan matchen får jag väl gå ut och springa av mig med Olle eller städa rummet. FAst det känns som jag gör det varje dag. FAst det blir adrig klart. Här komme några bilder från dagen !



 


PUSS & KRAM

EMMA !

Dåliguppdatering.se

Dåligt bloggande på siståne! Men det är som det e , inte mitt fel. Idag var jag med mamma på GrändbyC och handla mat och ett par jeansshorts en blus och ett par "warp" skor från din sko. Sniceigt. Men nu har jag väntat på Sanna i timmar , hon gick precis upp. Ska väl testa min nya kamera snart då, skojsigt. Ikväll blire grilla souvlaki, sååå längesen oh såååå gott!

Skriver mer sen !

Puss & Kram

 

 Hatar min tumme!


FRGESTUND!


OLLE GÄSTBLOGGAR!

Idag är det den 17 maj och det är en tisdag, och imorgon är jag ledig då, eller jag kke ska gå i skolan, har inte bestämt än. Olle och jga har precis knäpt massa bilder, och haft lite skoj. Och nu är det dags för FRÅGESTUND, eller det kommer i nästa inlägg som kommer inom 10 minuter! Lite snabbt här, men ikväll ska jag kke till showen i skolan eller gc, vem vet ;)

Puss & Kram EMMA & OLLE (skrivet av Olle)



SEXIIE

Sova hos iPad ägaren ! Coolt

Hej hopp din lillapillesnopp ! Så säger Erika och jag idag ! Nu ska jag berätta att jag är fett cool för jag skriver det hära inlåtet via en iPad, jättesuupercool va? ! Erika har min mobil och driver med alla killar hahah ! Aha puss och kram

Goffa Goffa Gåffa?!!!!

Igår tillbringades hela dagen på Åland, med GUSK! Hade fett skoj, men dagen började lite surt. Skojigt på båten, på planen efter matchen, på bten på väg hem i bilen- ROLIG dag. Elin, jag & Ronja dukade Fjortis musik i bilen, men pappa och Malin tyckte vi va as dryga! Men skoj var det iaf. Efter matchen så körde vi utskjutning, hela laget, och jag vann båda gångerna ! *Stolt flikka*. F*tta vad god mat det var på båten då, förrättsbuffé varmrätsbuffé & efterrättsbuffé! Det var bara att goffa i sig tills magen sprack! Och Elin lekte vinproffs. Fast ja, det gick ju som det gick.

Puss  & Kram


Hola española!

Jag har inte bloggat så mycket erkänner jag.. men jämfört med Sara och Sanna bloggar jag mycket mer! :D
Jag har skaffat Spotify premium nu så jag kan lyssna på MASSOR av musik!
Idag slutade jag klockan 11.00 för min franska var inställd och vi hade bara idrott i en halvtimme
för att vår idrottslärare skulle iväg. Vi körde brännboll och det var kul för det gick bra för mig :)
På måndag nästa vecka har vi studiedag och det ska bli jätteskönt!
(tack Emma för bilden!)
//Josse

PENGAR! $

Gästerna har kommit och då flödar det in med cash i ponkan!

Ja, idag så fyller jag och mamma år. Fått massa grattis hälsningar-TACK!
Snart ska jag väl äta. Och Serige ligger under i Hockeyn ... Bara tagga upp! Saknar er Josefine, Sara & Sanna.

Nu så ropar mammsen att jag sak komma ner och öppna så hej svejs!


Frågestund sanrt?

Träninge med bara styrka, kondition och teknik! Fast nu sitter jag och tjockar glass (a'    Hade bara 2 fel på Fysik provet ! *Stolt flikka*  Och det var två av de saker vi inte hade gått igenom, såå då blev jag ju ännu stoltare haha ! Nej men hoppas SAra är klar med headern snart.

OCH SNART KOMMER DET NOG BLI FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN !

Puss & Kram




Sommar är det bästa på året!


Äntligen lite bilder !

Tjenixen, japp så säger EmmaLixen idag.
Gud vad jag är grym på att rimma!
Idag hade jag prov, gick faktiskt bra och hjälte Simona och Frans, vi e lite fuskisar. Men det kändes som det gick bra och det hoppas jag. Imorgon har vi sovmorgon till halv 1 chill! Idag efter skolan så stack jag till vaksalatorg, träffade Josse, Andy Alexander & Sara, RIP för deras kärlek. Sen stack jag till Sara och åt glass och Sara fixa en ny header !! Och Josse och Andy stack till centralen och strula, men sen tog et visst slut, som Vickan & Axel :( Sorglig dag idag...

Sugen på att lägga ut bilder men vet inte på vad, me här kommer några iaf ;)

Puss & Kram





Kompispris

SITTER OCH DROGAR KOMPISPRIS PÅ SPORTIFY! Kom hem från fotbollsmatchen för ett tag sen, vann med 3-2 kunde lika gärna blivit 7-0 ! Aja, första halvlek gick bra  för mig, men andra gick det inte lika bra... Elin gjorde illa sig i sluten, kanske  missar hela sommaren ! Hoppas inte, krya. Just nu har jag jättetråkigt, men jag är sugen på att göra en cocacream. Såå jävla gott!

Igår ar jag på bandy avsutning körde bowling och fick trerättermidda. Ippe oh jag lekte ut killarna vi körde med. Sen fick vi vänta 1h och en 15 på förrätten ! sen efter typ 55 minuter kommer varmrätten in och är kall, efter  45 minuter kommer efterrätten. Jättegod mat!

Lite kommentarer saknas på denna blogg!!

Puss & Kram


En bild betyder mycket men texten tusen gånger mer !

Jag är dålig på att uppdatera, men inte om man ser på de andra som uppdaterar max 1 gång i veckan om inte 1 gång i månaden ! Klockan tre är det bandy avslutning, bowla med BOIS, sen blire trerättersmiddag (a' och sen hem till Jossan och sova. Blir väl en skojigt käll / eftermidda.

Jag vet att jag skriver fel när jag skriver t. ex Hej på dig ! men jag tycker det är snyggare och coolare att skriva så här , så ni vet. Liten onödig sak men aja !

Nu ska jag gå ner och kolla om det finns något gott att äta !

Puss & Kram


Orkar inte idag , men en annan dag !

Dunder kväll med de bästa ! :* <3


fredag

Hej,
Idag är det fredag
Hejdå.

lärarDAMP!

Idag på bilden hade i världens bajsigaste lärare, hon hade verkligen damp! Egentligen så skule vi haft henne som mentor, men tur att vi fick Ellika / Emma !!
Aja idrott idag skoj, men kunde inte vara med p vollebollen så körde styrka istället :S
Snart drar jag på väg till fotbollsträningen i regnet. Skoj skoj !
Men nu måste jag äta mina goda våfflor som mamma håller på att laga !
Puss & Kram

datorsalen

Just nu sitter jag i datorsalen, ska skriva fakta om Costa Rica, fast jag är färdig så jag bloggar istället :D

Igår var det brännboll och jag är stolt för jag sprang tre frivarv på raken!! Vädret SÖG!
Det var kallt, det blåste, regnade och haglade. Usch. Men mitt lag vann och det är bra :)
Vi körde tjejerna mot tjejerna och killarna mot killarna.
Senare på dagen var jag med Andy och det var mysigt :)

// Jooooosssssseeeee


Ny header igen?

Funderar över att skaffa ny header igen, eller jag tycker att Josefine ska göra en.
Idag har dagen varit ormal förutom att jag typ var ensam på hltimmen för den dära bajsiga gruppen so jag går i skulle inte till biotopia som de andra!
Men nu sitter jag och pluggar till spanska läxan, går faktiskt bra.
Puss & Kram

Helluu

Tur att vi har Emma, annars skulle nog bloggen inte bli uppdaterad på 100 år..

Idag var det skola, haha kuul. Nejmen vi hade musik prov och det gick faktiskt bra!
Jag är nöjd med det jag skrev.
Imorgon ska vi sjuor på vaksala köra brännboll på fålhagens IP,
jag är faktiskt helt okej på det så det kommer inte bli en plåga som det nog annars kommer bli för
många..
Nu ska jag lyssna lite mer på musik, och sen blir det ännu mer musik :D
// Josse



YRSA premiär !

Ja! idag är det Yrsa premiär, äntligen få träna på riktigt gräs. Har längtat i flera månader efter att få träna på riktigt gräs. Så då var det slut på rubriken.

Skolan idag var ganskaskoj. Fick kvarsittning på sista lektionen för kastade sudd, höll på med mobilen hela tiden, snackade och inte gjorde det man skulle på lektionen. Fast det var ganska många andra oxå. Men det konstigaste var att Maja fick kvarsittning. Fast hon blev typ bara "vittne" fick berätta vad som hade hänt, fast hon sa typ inget.

Sen när jag kom hem förväntade jag mig ett inlägg av Josse, Sanna eller Sara- mest av Josse, men inget inlägg av det nej ...  Sen så gjorde jag lite läxor och så. Letade bilder till boken om mig.

Om nån ser så har jag gjort ny header, för hade inget att göra. Men den är inte så snygg men den duger. Fast det är ganska roligt att göra headrar.

Snart ska jag väl kolla om mamma eller pappa har kommit hem, sen ska jag käka något gott (hoppas woken finns kvar) !

Puss & Kram



Bilder som jag tog nyss ;)


Älskar dig!

Kom just hem från en UNDERBAR dag med Karl. Jag vaknae runt 10 satt vid datorn åt frukost fixade mig och sen tog jag bussen hem till honom. Han mötte mig vid busshållplatsen och så gick vi hem till honom. Vi började med att laga pannkakor till lunch. Mums vad gott det var! Sen satte/la vi oss i hans säng och snackade och så i 1h & 45 minuter! Hade as mycket att snacka om och "ta igen" eftersom vi inte har träffats på typ en vecka. Sen gick vi ut lite i hans områden och ringde till hans kompisar, men ingen var hemma, så vi gick hem igen. Då fikade vi lite med kärleksmums. Eller nästan kärleksmums någon chokladmuffins iaf. Sen satte vi oss vid datorn. Och då såg vi hans mammas bil backa upp, och hon vet inget om oss så jag var tvungen att klättra ut genom föntret när jag skulle hem, skoj skoj!
Tack för en UNDERBAR dag! Älskar dig!
Vi får höras i veckan för den här veckan var verkligen jobbig att inte träffa dig och... aha
Puss & Kram
Kom just hem från en UNDERBAR dag med Karl. Jag vaknae runt 10 satt vid datorn åt frukost fixade mig och sen tog jag bussen hem till honom. Han mötte mig vid busshållplatsen och så gick vi hem till honom. Vi började med att laga pannkakor till lunch. Mums vad gott det var! Sen satte/la vi oss i hans säng och snackade och så i 1h & 45 minuter! Hade as mycket att snacka om och "ta igen" eftersom vi inte har träffats på typ en vecka. Sen gick vi ut lite i hans områden och ringde till hans kompisar, men ingen var hemma, så vi gick hem igen. Då fikade vi lite med kärleksmums. Eller nästan kärleksmums någon chokladmuffins iaf. Sen satte vi oss vid datorn. Och då såg vi hans mammas bil backa upp, och hon vet inget om oss så jag var tvungen att klättra ut genom föntret när jag skulle hem, skoj skoj!
Tack för en UNDERBAR dag! Älskar dig!
Vi får höras i veckan för den här veckan var verkligen jobbig att inte träffa dig och... aha
Puss & Kram

Hela valborg.

Igår var det ju valborg. Jag berättade ju lite snabbt om den igår oxå. Det började med att jag aknade och messa Sanna och kolla om hon var vaken, men nej som jag trodde. Så då stack jag med pappa och Olle och kollade på forsränningen istället. Kul. Sen stack jag hem och åt. Men då stack Josse och Sanna til stan, efter jag hade ätit så cyklade jag till dem. När jag kom köte vi milkshake på donken och gick ner till ån. Där träffade jag Lisa & Anna. Då såg vi några med sprutsaker och då ville Josse och Sanna oxå köpa de. Så sputade vi på varandra och på skyltar. Sen såg vi Malin och Emilia, så då var vi med dem och sprutae ner dem. Josse blev kissnödig så vi gick och letadde efter en toa med kort kö, hitta ingen så i gick till st:per. Undertiden hon ar å toa åkte i hiss. Och vi stannade den med flit. Men de andra trodde att vi hade fastnat, skojigt. Då var klockan snart 3 och något i slottsbacken skulle hända. Så vi gick dit, men fatta inte varför oh vad de gjorde? Sen gick vi hem till Josse, iaf Sanna och jag. Sen var et majbrasa. Efter det var jag jättetrött fast jag orkade såklart tita på hockeyn. PINSAMT att förlora mot Norge.

Idag kke det blir Sanna, älskling

Puss & Kram



Jag på kvällen :)


RSS 2.0